Onze Missie
Wij zijn vijf enthousiaste meiden die graag de wereld een stukje mooier willen maken door uitputting van grondstoffen te voorkomen. Het initiatief Re-Wrap heeft als doel het eenmalig gebruik van verpakkingsmaterialen voor 'take-away' in de horeca te verminderen. Als iedereen zijn Happie in zijn eigen Bakkie zou komen ophalen, scheelt dat namelijk een hele berg afval!  
 

We slaan daarom de handen in elkaar met horecagelegenheden die hun klanten graag hun eigen bakjes mee laten nemen wanneer zij een gerecht komen afhalen.

Wat doet u?

  • U draagt uit naar uw klanten dat uw onderneming het stimuleert dat klanten hun eigen bakje en/of tasje meenemen wanneer zij gerechten komen afhalen. Dit kan mondeling maar natuurlijk ook via uw eigen website en facebookpagina.

Wat doen wij?

  • Het Re-Wrap team zet zich actief in om zichtbaar te maken naar uw (potentiële) klanten dat u deelnemer bent aan dit initiatief. Dit doen wij via sociale media, onze website, onze partners en de pers.

Tips van Re-Wrap

  • Stimuleer uw klanten om een hun eigen bakje mee kunnen nemen. Bijvoorbeeld door hen er aan te helpen herinneren dat zij bij uw onderneming een eigen bakje kunnen meenemen.
  • Breng via uw eigen website, Facebook en Twitter uw deelname aan dit initiatief onder de aandacht. In de bijlage bij deze mail vindt u ons logo en de poster die u hiervoor kunt gebruiken. Gebruik in uw communicatie #Re-Wrap en @ReWrapNL
  • Volg ons op Twitter (@ReWrapNL) en like ons op Facebook (facebook.com/ReWrapNL)
  • Vindt u het lastig om uit te leggen wat Re-Wrap inhoudt? Verwijs uw klanten dan naar onze website re-wrap.nl. Hier vindt u ook meer informatie over ons duurzame initiatief.
 
Spelregels voor gasten
Wij vragen gasten van te voren na te denken over de grootte van het bakje dat zij meenemen, afgestemd op het eten waarvoor het bestemd is. Ook moet het bakje schoon. 
De horeca ondernemer behoudt ten alle tijden het recht om het bakje te weigeren en gebruik te maken van hun eigen verpakking.
 
 
 
Meer dan 120 ondernemers verspreid over heel Nederland gingen u al voor.