re-wrap team

Over Re-Wrap

Re-Wrap is een duurzaam initiatief dat ontstaan is uit het Verbeter De Wereld Traineeship 12.0. Wij zijn vijf enthousiaste meiden die graag de wereld een stukje mooier willen maken door uitputting van grondstoffen te voorkomen en door verspilling tegen te gaan. Als trotse ontwikkelaars van Re-Wrap stellen wij ons graag even voor:

Inge Luyten (30) is er van overtuigd dat we samen het verschil voor een mooiere en eerlijkere wereld kunnen maken. Ze wil op een positieve manier mensen inspireren en activeren om met meer aandacht voor mens, dier en natuur te leven. Inge weigert plastic en papieren zakjes aan te nemen en drinkt onderweg koffie uit haar KeepCup. En voortaan neemt ze ook haar eigen bakkie mee wanneer ze eten afhaalt!

Hanne van de Ven (24) volgde de Master International Development Studies en schreef haar afstudeerscriptie over afvalmanagement. Ze zet zich graag in voor een duurzame wereld.

Katja Dekker "Om even een tekst van Loesje te gebruiken: Hoe zou jij je voelen als iemand je haar sneller knipt dan het groeit? Voor onze generatie, maar vooral ook voor de generaties die na ons komen, wil ik mij actief inzetten zodat we stoppen met knippen. Opruimen die scharen & zorgdragen voor onze planeet!"

Li-Shi Shu (29) "Ik vind het vaak moeilijk om keuzes te maken, maar de keuze voor een mooie, eerlijke en duurzame wereld is een hele gemakkelijke. Ik ga daarom ook graag aan de slag met ons Re-Wrap project en om het tot een succes te maken. Hup je happie in je eigen bakkie bij het afhalen van je eten en drinken, dat ga ik voortaan ook doen! Samen maken we het verschil voor de wereld van morgen."

Irene Wondergem (24) "Samen iets opbouwen geeft mij veel energie. Het liefst met een gevarieerde groep mensen en aan een project wat de wereld een stukje mooier maakt. Veranderingen kosten tijd, maar iets goeds doen kunnen we elke dag. Als je afhaalt, stop dan je Happie in je eigen bakkie!"